Let ke hvězdám

Let ke hvězdám

Anotace: Každý se jednou musí naučit létat.

Letím já někam ke hvězdám
však nevím jestli nepadám.
Chtěla bych letět jako pták
a vznášet se jen tak jen tak.

Tak proč mi v tom všichni bráníte
a na mě se pro to zlobíte.
Já vím, že nejsem bez viny,
ale je někdo aspoň jedinny?

Já nemám na to odpoveď
však divný je tento hnusný svět.
Svět plný nářku, lítosti
a taky lidské hlouposti.

tahloupost je velká, ošklivá
a každý mi něco zazlívá.
Já se však nebráním ničemu
a čekám na velkou proměnu.

Chtěla bych létat bez viny
aspoň na okamžik jedinný.
A soudíte mě podle vzhledu
a já tohle nedovedu.

Je to jen velký koloběh
a já nevydržím tento spěch.
Já takto spěchat nesvedu
a špatnou práci odvedu.

Tak dejte mi pokoj konečně
ať nepřežívám tu zbytečně.
Ať létat já se naučím
a z blbých chyb se poučím.

Já jednou odsuď odletím
však musím zůstat tu zatím.
Až odletím, tak se nevrátím
a budu šťastná prozatím.

Už letím vznáším se ke hvězdám
a jako pták si připadám.
Opouštím tento hnusný svět
již nevrátím se nikdy zpět.
Autor teckifr, 28.10.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myšlenka je krásná...ne přímo nádherná...jen bys to mohla trochu zkusit se složitějšími rými, aby to o tobě něco řeklo a nebylo to umělé....nic neříkej....já vím....nepochopila jsem to...;)
liz

10.11.2006 20:22:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí