Už šílím

Už šílím

Anotace: Mám toho po krk....

Ruku v ruce se strachem
z druhé strany bezmoc má
ale já už z toho vytřískám
co se jenom získat dá

V první řadě šílenství
můj starý známý moudrý brach
nevidoucím ukážu
co s člověkem dělá strach

Pokračujem,tak co dále?
Bolest umí s námi divy
když ujede nůž ( omylem )
podřežu si napříč žíly

Přeskočíme ostatní
a co takhle vidiny?
Andělé noc protancují
jsou jich celé rodiny

Můžu křičet, můžu řvát
z noci den se nestane
až potkám se s mým osudem
tak přes hubu dostane.

Neoplatí mi mou ránu
No to zjistím doufám brzy
A hvězdy v ranním podvečeru
ty jediné roní slzy.
Autor Solitary Angel, 01.11.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělé...schovávají se za lži a sou zkaženější než kdokoliv z nás.Pohrdám jimi, ale ne tvou básní.Jsem fascinován.

22.03.2007 14:00:00 | Azazen

zajímavé představy ...v ranním podvečeru :-)... ale chtělo by to opravy všechny ty překlepy

01.11.2006 09:46:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí