Samota

Samota

Anotace: Báseň o tom, jak je člověk společenský tvor...

Najednou tak sám
ztrácím přátele
jen sám sebe mám
není mi vesele

prázdná místnost
oken není tu
potřebuji most
zpět k životu

všude tolik lidí
a přesto jsem sám
tak přes zeď nevidím
možná je to klam

společnost je zrádná
všechno pomíjí
dneska zdá se ladná
nazítří už zabíjí.
Autor Husky, 03.11.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny.... neco mi to pripomina... ze by me???

11.04.2007 21:44:00 | Ryan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí