Smutná

Smutná

Anotace: smútím po Tobě!

Miláčku jsem zas smutná,
hořkost slz, prázdnotou mi chutná.
Miláčku ztratil jsi se z mého světa,
miláčku už myšlenka k modrému nebi nevzlétá!
Lásko proč opouštíš duši mou,
miláčku tak lačnou a tak ubohou?
Králi můj tam v dáli,
srdce pláče a tělo do černé se halí.
Miláčku, souznění mé,
kde jsi, kde naleznu Tě?
Milovaný, vysněný můj princi
smutná je doba bez Tebe,
prázdnější než měšec mincí.
Lásko cítím Tě v dáli
srdce pro Tvou lásku ještě pálí
miláčku jsme tak malí,..
v realitě umírám tady
a Ty jsi daleko, až TAM!
Autor Singlová, 06.11.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí