Učím se...

Učím se...

Anotace: www.palik.blog.cz

Učím se létat na tvých křídlech,
jež voskem jsou slepená,
snažím se vnímat tvůj výdech,
když ústa jsou zavřená.
Učím se plavat na tvém těle
co v prachu cesty leží,
sbírám kvítky směle,
když nademnou sněží.
Učím se hrát si s tvými vlasy,
jež jsou bílé jako sníh,
jako mořské pany řasy
poznávám v nich tvůj smích.
Učím se vést tvoje ruce,
když bloudíš v noci tmou,
jako jarní rosa na opuce
tam,kde paprsky rosy sou.
Učím se znát tvoje tváře
špinavou krásou smáčené,
jako nebezké polární záře
v tajemném tichu zamčené.
Učím se malovat na tvoje nitro
co hluboko v tobě sedí
noc popřeje dobré jitro
hvězdy na tebe hledí.
Autor Palikasek, 07.11.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí