Řekni mi jak???

Řekni mi jak???

Anotace: www.palik.blog.cz

Tvý oči upřímný nedokážou lhát
ani smutek skrýt,
i když pusa se chce smát
vzpomínky špatný chtěla jsi smýt.
Ta chvíle,kdy jsem tě začal mít rád
je pro mě pořád nekonečná
svou duši chtěl jsem ti dát
moje snaha byla úplně zbytečná.
Všechno to,co mělo se stát
možná se nestalo a možná se stalo,
když přestala jsi plakat a začala se smát
mé srdce plesat začalo.
Ty okamžiky štěstí já nevyměním za nic
všechno dál nechala jsi jít,
jediného slova neřekla jsi víc,
moje nekonečné sny přestaly snít.
Na štěstí jiných jsi zapoměla,
výčitky schovám si na pak,
má duše v prachu zkameněla,
snažím se dál žít,ale řekni mi jak???
Autor Palikasek, 07.11.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řeknu ti to jednoduše, hledej dál. Nikdy neběhej za
ženskou ani za tramvají, stejně se spoza rohu objeví
další.

18.11.2006 22:57:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí