Navždy spolu

Navždy spolu

Anotace: těžce neseme smrt člověka našemu srdci blízkého

Věčně budu stát
Na kraji tvého hrobu
A snažit se
K tobě dostat.
Budu mlčky stát
A pevně svírat tvé srdce
V mé chladné dlani.
Už mi ji totiž
Nikdy nikdo nezahřeje
Tak jako mé srdce,
Které už nikdy nevzplane vášní,
Kterou k tobě hořelo.
Už nikdy mé rty
Nepolíbí rty cizí.
Vždy budou toužit jen po tvých,
Tak nádherně hebkých.
Tak moc by se chtěly ty mé
Utápět v těch tvých.

Už nestojím u tvého hrobu.
Už klečím na kolenou
A proklínám nespravedlivý svět…!
Křičím zlostí
A buším pěstmi do země,
Která mi tě ukrývá.

Slzy zlosti, smutku a bolesti
Padají mi do klína.
Stékají po tvářích,
Které tvé dlaně hladily.
Stékají po rtech,
Které vášnivě líbaly tvé.

Bez tebe nedokážu žít,
Bez tebe je lehké se zabít.
Už dávno jsem to chtěla udělat.
Nikdy bychom se nepoznali,
Protože ty jsi byl důvodem,
Že jsem to neudělala.
A teď budeš i důvodem,
Proč to udělám…!

Zase se setkáme!

Zase budeme spolu!

Navždy…
Autor LuciAngel, 08.11.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta první část je strašně krásná, dojemná až mis koro tekly slzičky.
Ta druhá cca od toho vzdmutí těch ňader mi přijde jakoby ji psal někdo úplně jinej a ne ty.
Buď piš romanticky a dojemně nebo se vzdmutými ňadry.
Celkem se mi to ale docela líbilo i ten konec byl dojemnej, takže ti dávam asi 70-80-90-95%.
Andulka

08.11.2006 19:58:00 | Yellow Blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí