Bez života...

Bez života...

Anotace: prostě jen tak....z nudy či ze smutku?

Cítím se tak osamnělá
jako bych trny v duši měla.
Prožívám si jednu z chvil
co bodá mě teď do slabin.

Cítím se tak podražená
osudem svým oloupená
o svůj osmý světadíl
kde žila jsem si beze sil.

Však na tom místě cítila jsem
jak šťastný je život s jedním snem
jak klidná je vzpomínka na růži,
co nepíchá a po zlém netouží..
Autor Suzan, 08.11.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí