Obejmi mě

Obejmi mě

Anotace: ...

Sama, cítím se tak strašně sama,
jak v horoucích křečích ležela bych,
jak upadala bych do neznáma,
nevydám hlásku, jen vzdych.

Obejmi mě, prosím, buď tu se mnou,
dopřej mi trochu lásky,
mám potřebu ukrutnou,
však tvé oči ke mě již zhasly.

Tvůj pohled, ten již také mizí,
chci, abychom tu spolu byli,
ale pro tebe jsem už cizí,
jen vzpomínky mi zbyly.

Pohleď na mě, do mé duše,
probuď ve mě život,
ty díváš se však tak suše,
odplouváš zas do jiných vod.
Autor Pincik, 11.11.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

=( .. mno, dát do mužské osoby, tak bych si to sem mohl vložit taky a bylo by to hodně hodně výstižné ..

11.11.2006 15:24:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí