Podzimní samota

Podzimní samota

Anotace: Jen taková rychlovka....:))

Barevné listí opadá do průzračných kaluží,
všude se rozléhá ticho.
Dívka co podléhá falešným nadějím
a
nevěří v nic a v nikoho.

Tiše se choulí v temném koutu bolesti,
z jejího srdíčka se vytratil
i
ten poslední kousek radosti.

Už není cesty zpět,
pro dívku,
které se právě zhroutil svět.
Autor Black.Giraffe, 11.11.2006
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: L.L.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé povídky jsou úžasné.. Jako anděl, který mi mluví z duše...

11.11.2006 17:31:00 | Lucie Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí