Křik havraní

Křik havraní

Anotace: ,,,smutek,,,

Ten den začal jako každý jiný
kdo mohl tušit že plný je změn

Snídaně ,úsměvů pár,
chodníky mokré od deště ,
pár kaluží a co ještě?
Přátelské pozdravy z dálek,
pak slzavé údolí na pár stránek.

Přeletěl havran přes cestu
Na křídlech havraních ,
my zjistili že nosí sníh.
To poznání zdálo se jako zdání
,,,,jako hloupost,,,,
Pak se z toho stala krvavá skutečnost

Den se stal poslem bolesti,
byl prvním ze stovky dalších bolestí,
které přišli po stopách krvavých havraních křídel.

Smích,,,rychlost,,,smích
náraz,děs v očích,bolest
,,,,tma a prázdnota,,,,

Tak skončil den jako každý jiný
,,,,,,,,,,,,křikem havraním,,,
Autor Kamuniak, 09.02.2005
Přečteno 730x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí