Z anděla ďáblem

Z anděla ďáblem

Anotace: Když si člověk chce vybrat tu lehčí cestu...

Už nechci být andělem,
aby srdce mé, stalo se kamenem.
Už nechci svou zlatou svatozář,
a vždy nastavit jen tu milou tvář.

Co mi to ďábel tajně šeptá?
Na co mě to jen láká?
Sám sobě pánem?!?

Už i ta křídla mě tíží,
a cesta zvratu se blíží.
Andělská duše již zemřela,
aby se v ďábelskou změnila,
aby bílá převlíkla se v černou,
a tmavá vystřídla světlou.
aby ostrý byl můj pohled,
a jen myšlenkou, byl jsi proklet.

Už nechci se nikdy vrátit,
a za svoje chyby pak platit.
Autor lene.tln, 12.11.2006
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí