Sebevražda...

Sebevražda...

Anotace: BOJUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sebevražda

Nad propastí holka stála,
v duchu sama sebe se ptala,
zda skočit má či nemá,
toť otázka podvědomá,
srdce říká ano,
ale rozum ne,
co poslechnout má
nikde psáno není,
všechno se tím naráz změní,
od problému uteče,
mnoha lidem srdce zlomí,
tak co ta krev,poteče?
Holka stále váhá neví,
„Ale ano!“ zakřičí,
toť poslední věta od ní znějící,
srdce buší o sto šest,
ona rázem zatne pěst,
dopředu se nakloní,
ale rozhodnutí to nezmění,
nejdřív pravá,
potom levá noha ze skály,
a už ní jen potichu padají ovály,
sem tam všude krajina,
až mezitím osoba jediná,
dívka se zlomeným srdcem tak v krvi ležící,
o odpuštění Boha v nebi prosící,
potůček krve vedle ní,
ale to už bohužel nic nezmění!
Srdce zlomené,
rozum otupělý,
to dělá až moc velké divy!
Život už jí nikdo nevrátí,
ani hrdost holka nemá,
byla na boj až moc slabá,
proto milý lidičky,
bojujte jak můžete,
co Vám stačí síličky,
ať tak rychle neumřete!
Autor Blaniii:), 12.11.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička se smyslem, to jsme již dlouho nenašla, ale víš, ona někdy ta síla odchází a člověk by rád se vším skončil. Vím to, ale naštěstí či naneštěstí(kdo ví?) nejsem schopná se odsoudit k smrti, i když by to pro mně bylo jednoduší řešení...
Jinak pěkně napsaný nápad

12.11.2006 22:04:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí