Hvězdička

Hvězdička

Anotace: Mno...pokud se Vám bude zdát že už jste tadyk tuhle básničku viděli tak je to tak...omylem jsem ji totiž smazal!!tak se omlouvám...a děkuju za pochopení...P.S. prosím ohodnoťte ji ať vím jak se líbí prosím ...děkuju:-)

Hvězdička

Je zimní večer
A z komínů stoupá dým
Jdu si svou cestou
Kam…
to však nepovím

Všude je klid…
Jen pod nohou,
slyším praskání sněhu
Kráčím si…

A sním

Jdu cestou života koloběhu,
A copak mě asi čeká?
ptám se hvězd
To je to
proč tu jsem …

Chtěl bych znát odpověď

Vidím matný stín– ,
obrys
co do sněhu se vkrádá
A slyším něčí hlas

Přes měsíční svit co na mne padá

A sníh…
Padám!!! honem si něco přej
křičí jedna z nich
Jenže co..

co si mám v tom spěchu přát?

Chtěl bych toho tolik…
ale jen jednu věc teď světu můžu dát
Už vím…
Nechci Tě ztratit

chtěl bych křídla mít … a zas na místo Tě vrátit

HVĚZDIČKO!!! :-(
Autor Rákosníček, 12.11.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí