Nehoda

Nehoda

Anotace: ???????

Dnes jsem měl nehodu,
nehodu v duši
Slyšel jsem příhodu,že černá Ti sluší

Sluší Ti závoj snad?
Sluší Ti hlína?
Sluší Ti osud můj co v tobě umírá?

Viděl jsem mnoho už smutečních průvodů,
tenhle však neustál a za to nemohu,
prosil Tě mnohokrát zůstaň tu chvíli
a hladil vlásky Tvé z poslední síli

Věděl jsem o srdcích všech černých havranů,
že brzy pukají a že už nevstanu,
čekal tak skloněný jak Enitharmon u hrobu,
až o mé tepny kat roztříští sekeru
ta se pak propadla v mém rudém kanálu,
krví se zalila v rudém oceánu
Autor Chránič Zubů, 10.02.2005
Přečteno 705x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí