Zrada

Zrada

Anotace: no jen mě to tak napadlo...

Sedím ve škole,
a uvažuju o tobě.
Učitele nevnímam,
a jenom tiše vzpomínám.

Na ty chvíle uplynulé,
a však stále roztomilé.
Co to mám v očích,
je to voda v slzách.

Vzpomněla sem si na tu chvíli,
kdy byla sem bezradná.
Cos mi to provedla,
když si mě tam nechala??

Já neveděla kdo vlastně jsi,
ale veřila sem ti.
proč jen tak hloupá byla sem,
a stále ještě sem???

Já věřila ti,
a tys mě zradila.
Já padla sem k zemi raněná,
a ty si utekla.

Zůstala sem tam ležet,
sama a nikoho sem neviděla.
Já pomalu sem umírala,
A ty si pryč utíkala.

Už nikdy sem tě neviděla,
a však sem ti odpustila...
Autor Issy, 15.11.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to potom jo...

16.11.2006 06:48:00 | Issy

časem se to dovíš ;)

16.11.2006 06:45:00 | GeD

hm a copak viš??ja pořadně ani nevim kdo to je jen že sem to ja a nekdo ale kdo to si nejsem jistá...

16.11.2006 06:42:00 | Issy

Taky vím ;)

16.11.2006 05:04:00 | GeD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí