Temná Síň

Temná Síň

Anotace: Temné a přitom pro světlo určené.

V tichém tichu,
V tmoucí tmě,
Není slyšet smíchu,
Jen nenávist žhne.

Vzduch zlobou nasycen,
Krájet na kousky se dá,
Kdo jest osvícen,
Z toho kousku umírá.

Tak množí se tahle zloba,
Osvícených míň a míň,
Kdo v téhle tmě rozsvítí znova?
Kdo opět rozjasní tmavou síň ?
Autor Wooh, 10.02.2005
Přečteno 852x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí