Tíživá chvilka

Tíživá chvilka

Anotace: tohle jsem napsala kdyz mi bylo pred par dny fakt desne...budu rada za jakekoli nazory.

Tolik slz už proteklo,
a tolik času uteklo.
Od doby, kdy opustilo mě štěstí,
a život mi dal pořádnou ránu pěstí.

Tu bolest uvnitř už tak dobře znám,
kdy svírá se ti hrdlo a jsi sám.
Nemůžu dýchat, mluvit...bolí to,
a slzy se derou... tíží to.

Čekám až přijde zase jaro ke mě,
a vánek pohladí mou tvář jemně.
Přijde, a já budu moct zase dýchat volně,
beze strachu, že přijdou další kruté ohně.
Autor seherzada, 23.11.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí