Stoprocentní jistota

Stoprocentní jistota

Anotace: www.palik.blog.cz

Stoprocentní jistota
vstupuje do světa,
jiskra života
pohasíná v trápení,
nic se nezmění,
jen sny budou více žárlit,
čas bude se krátit,
na vrcholu pohlédneš zpět
ústa řeknou pár laciných vět
o tom jak zničila jsi svůj svět.
Tvé srdce často prožívá krize,
život utratíš dřív,než všechny peníze
a pak už ti zbyte jen to,o co nestojíš,
lidi co tě milovali,tě teď neznají
potom možná pochopíš,
že vteřiny okamžiku velkou cenu mají.
A stoprocentní jistota
bude jen pouhá věta
co zpatřila světlo světa
právě když jsi vstoupila do života.
Autor Palikasek, 23.11.2006
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí