Sebevrazda

Sebevrazda

Anotace: hmmm

Mám strach a stres,
přijde si pro mě smrt přijde dnes.
Z ruky krev teče,
poslední den se tak moc pomalu vleče.
Celý den mě palí smrticí rána,
u mé rozlité krve přitála vrána.
Vrána pije krev mojí,
tím sití žizen svojí.
Očí od slz rudé,
má krev je uplně všude.
Už vidím jen tmu,
objevil jsem se v nádherném snu.
Ve snu stojím ve tmě,
v dalí ve světlo letmé.
Jdu už dlouho v před,
připadami že jdu už mnoho let.
Ve světle někdo stojí,
je jich moc připadám si jak ve vosím roji.
Ted mě čeká klíd a konec,
konečně mě dohnal smrtonosný lovec.
Ted už nejsem živ,
jako mrtvi se mám líp.
Autor kikr, 24.11.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda promiňzas je to na názoru,ale takhle jednoduše sepsané dílko na téma sebevražda...to fakt ne... po pár řádcích jsem si říkala,jestli to vůbec dočtu do konce...tak jednoduše ztvárněný,lehkomyslný,...teda,třeba píšeš líp,ale tohle je u mě fakt kick..

24.11.2006 15:43:00 | loveSKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí