poslední hvězda

poslední hvězda

Anotace: O životě,smutné...

Na nebi poslední hvězda
V srdcích poslední naděje se nezdá
Vše jednou musí skončit
Se štěstím nelze se loučit
Slzy po tvářích tečou
Veliké průvody na smrt se vlečou
V očích smutek a žal
Kéž někde v dáli s láskou vzplál
Výčitky kdesi slyšíme
Konec a utrpení shlížíme
Přečkáme čas
Radí nám hlas
Život a vše jde dál
Bez nás
Autor Brambucha, 24.11.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí