Odpust, jinak nemohu

Odpust, jinak nemohu

Anotace: ...

Dívám se na nebe,
padají hvězdy.
Tvé oči,
smějí se na mne.
V duši pláču,
jen Ty to nevidíš.
Hlavu přikládáš,
cítíš bít mé srdce.
Ne,
nebije pro Tebe.
Odpust,
nemám sílu.
Nemohu Ti to říct,
jenže musím.
Bolí to moc?
Hloupá otázka,
vím.
Ty pláčeš?
Prosím ne,
tohle mi nedělej.
Nejsi můj princ,
pochop to konečně!
Už musím jít...
Sbohem!
Autor Grecninka, 27.11.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Smutná, ale i takhle to v životě chodí...

27.11.2006 09:10:00 | ona

Opravdu moc povedená básnička...

27.11.2006 08:38:00 | Kacabenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí