Nebe pláče

Nebe pláče

Anotace: nevyrcena laska

Nebe pláče

Nebe dnes pláče deštěm
Pro něj, pro ní, pro oba
Dlouhé hodiny přemýšlení o něm
To u srdce bodá

On píše písně, ve kterých ji patří
O tom, jak jí potřebuje u sebe
Ona touží po chvíli, kdy ho spatří
A potoky slz stálé padají z nebe

Musíš ji pochopit
Je těžké nesměle se smát
Zkus odpustit
To, že, ač tě zná, se musí bát

Láska je obrovský dar
Dívce co milovala
Snad nepřijde nazmar
Proto, že to říct neuměla
Autor Drusilla, 02.12.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí