Modelínová

Modelínová

Anotace: ***

Chtěla bych být z modelíny celá,
aby sis mohl utvořit každý detail mého těla.
Abych cítila, jak tvoje prsty dílo tvé mysli tvoří,
jak každý kousek mého těla pod tvými dotyky hoří.

Chtěla bych být tvou láskou modelovou,
abys mě mohl změnit a nemusel hledat novou.
Abys, až tě má podoba omrzí, modeloval znova,
lásku, v které uvidíš svého boha.

Chtěla bych mít i duši z tvárné modelíny,
abych byla pro tebe kusem gobelíny.
Abys měnil mé povahové rysy
a nenadával mi do vypočítavé krysy.
Abys mi nemusel zakazovat moje přátele.
Třeba by sis nakonec vymodeloval polštář do své postele.
Aby ses se mnou mohl celý život jen pelešit.
Chtěla bych být modelínou, která nemá cit.
Autor melebele, 07.12.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako nápad skvělý.Ale budˇsama sebou.

07.12.2006 23:02:00 | jedam

Velmi mě zaujala, nejen dobrý nápad, ale
i zpracování a některé pasáže, hlavně
ve druhé sloce jsou fakt dobré,
jen tak dál

07.12.2006 19:33:00 | Edo Tralipo

Je to nápaditá a vtipná báseň.Ale ve skutečnosti, to by se ti nelíbilo už druhý den.Nevíš co by ho napadlo.

07.12.2006 17:27:00 | s.e.n

Skvělý nápad, děvčátko! Jo a nechtěj být modelínou.

07.12.2006 10:29:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí