Kráska z průzračné studánky

Kráska z průzračné studánky

Anotace: Tak tohle je moje zatím jediná básnička, ale stejně za moc nestojí, povídky mi jdou asi líp, to je však na vás. Jinak jsem měla při psaní depku, asi se to trochu na tom odrazilo..Historie básničky? patří k povídce ,,Maminko...´´

Naposledy šla spát,
naposled si přála milovat.
Sny ji však pohltily,
slzy zasvětily,
že ji nikdo nemá rád...

Proto dveře svýho srdce obraným kouzlem opatřila,
snad proto již bolest necítila...

Oči jako dvě průzračné studánky zářící,
rty, většinou se štěstím smějící,..
to už žádný neviděl,
to jí přec každý záviděl.

Tolik lidí jí blízkým chtělo býti,
ona však nechtěla být znovu bíti.

Nikto se neobtěžoval představit jí lásku,
snad proto již žádný nepamatuje tuto krásku...
Autor Eawerka, 08.12.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí