Moře samoty

Moře samoty

Anotace: ...

Prázdné moře
nenaplněné
uvnitř hory
za noci
neprobdělé
prolévá se útesy
a hledá
nemá
čeho se chytit
Křičí
avšak nikdy nikdo
ho neuslyší
Doteky jeho touhy
zanechávají
mokré fleky
leč stačí
okamžik jenom pouhý
a vznítí se v prach
Nezůstává za ním nic
v jeho puklinách
koluje strach
z věčné samoty
pádu do propasti
navrácení hlubinám
nekonečné strasti...
Autor seed.misulka, 09.12.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí