Nenávist

Nenávist

Anotace: Není nejpříjemnější,když se vám plete do cesty člověk ovládán právě jí....

Miluješ, strachuješ, nenávidíš?
Ona je Ti stále blíž.
Úsměv štiplavý, medový.
Neboj, nikomu to nepoví.
Miluješ, strachuješ, nenávidíš?
Ona je Ti stále blíž.
Noci temná, vášnivá.
Odpověď nejistou Ti dá.
Strach roste, kypí, utěší…pouze ji to potěší.
Autor Haydée, 10.12.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí