Volání o pomoc

Volání o pomoc

Anotace: Nejsem na tom tak špatně - ale v tom případě nevím, proč to vypadá jako dopis skorosebevraha...

Pomoz a vytáhni mě!
Z bahna truchlivých emocí,
ze tmy probdělých nocí,
z prachu širopusté samoty,
z té depresivní nahoty.

Jen ten přítel alkohol.
Nech mě být – chci být na mol.
A jen ta kamarádka deprese.
Nech mě být – mé já Tě už nesnese!

Pomoz a vytáhni mě!
Z té světové konvence,
z té rozsáhlé latence,
z té bezrozměrné slepoty
z té dalekosáhlé hluchoty.

Není to jak povídali,
všechno to posrali!
Není to sladký jak med,
takže zbraň, droga či jed?
Oheň, plyn, voda?
Už bude pohoda.
Nůž, most či snad skála?
Svíčka na hrobě by plála.
Autor no one, 11.12.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí