Miminko

Miminko

Anotace: poraď mu...

Umřelo miminko
nadechlo se světa
ale snad už ani nevydechlo

jeho dušička teď bloudí
v chodbách porodnice
Poraď jí!
Poraď, kam má teď jít!

mělo svou mámu
a tátu
postýlku
i jméno mělo

ztratilo vše
teď hlebá nebíčko
Tak mu poraď
kudy tam má jít!
Autor Lasska, 17.02.2005
Přečteno 612x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí