Lidský smutek

Lidský smutek

Anotace: Taková moje krátká myšlenka.Pokud se zalíbi,budu rád.Jestli ne,smazat se taky da;-)

Já se nudím,spanile volám,
tichotně žiju a nicotně dýchám.

Tak proč to tak bývá,že uvnitř se skrývá,
ten pocit smutku a žalu?

Nic pro to nedělám,o pomoc nevolám,
pasivně se hýbu,panicky konám...až skonám...

Jsem nový člověk.

Cítím se sqele,každý se směje,
vše jde hned směle,bez potíží a vrás.

Je slunečný svět,nic se neděje,vždyť jsou naděje,
pohoda,klid a spousta krás.

Je to překrásné,ty slova úžasné,
pocity výrazné-vše živé...až po zádech jde mráz...
Autor Frenky_dlouhan, 12.12.2006
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: kaaamiiii, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že už není hodnocení, jsou jen ty podělaný Tipy ach bože jak já je nenávidím!!!
Jinak něco se mi nezdálo, něco bylo fajn, ale to se časem zlepší to znám...

21.11.2008 12:57:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí