21:04

21:04

Anotace: .

Ve svých šlépějích nechci dál jít.
Žít vedle cukrárny a cukrovku mít.
To je jako to, čím žiju já.
Vedle svého snu, však ne v něm.
Nechci v těch šlépějích jít dál.

Na dort nakreslit anděla.
Šedým krémem ovocným.
Ta věta vesele nezněla.
Aspoň já si to o ní nemyslím.

Černá kniha podle balení
a uvitř samé zklamání.
Ovce prosta vzdělání
čeká Boží znamení.

Nikdy se nedočká.
Ikdyž život tomu zasvětí.
Jak poslední plamínek naděje,
přece láska zhasne ti.
Autor deSolAxe, 12.12.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, ale smutná, co je s tebou, ozvi se někdy prosím, na icq nebo na mobil

07.01.2007 15:28:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí