Vykoupení

Vykoupení

Anotace: zvláštní

Smrt tu číhá,ale nechodí,
ten kdo na ni čeká ještě stále marodí.
Je to žena, která manžela ztratila.
Pro něj byla krásná a moc se mu líbila.
Žili spolu šťastně než ho odvedli.
Tam v drsných kasárnách neměl nic jen židli.
Párkrát jej chytili při útěku,
vojenský soud mu navlík laso kolem krku.
Jeho žena viděla tu hrůznou popravu,
čekala trocha zastání od lidí, od davu,
nedočkala se, ale ničeho.
Teď život chce dát, pro svého milého.
Smrt pořád číhá pro ni tu není.
Ona stále čeká na zlaté vykoupení.
Autor malajaja, 13.12.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí