Melancholie

Melancholie

Anotace: ...

Jak tady tak sedím sám,
melancholii propadám,
necítím žádné vůně,
sám tady v písečné duně
sedím.
Nevidím žádné barvy,
výkřiky, jak rány bičem,
jak dělostřelné salvy,
kterými jsem stále ničen,
slyším.

Noc sleduje mne shora,
tisíc zlatých očí volá
ať přistoupím k nim blíže,
pak nemusí na mne shlížet
z nebe.
Mám poslechnout a jíti
k jejich lesklým očičkám?
Nebo se smutkem zpíti
a dáti volnost slzičkám
z sebe?

Jdu!
Autor Žiťa, 17.12.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to znám,tyhle pocity,pěkné!

17.12.2006 09:21:00 | laura3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí