PROČ?

PROČ?

Anotace: otazky,ktere si pokůlládám každý den

Proč jsem se narodil?
Proč dostal jsem tu sílu?
Proč jsem marodil?
Proč přestávám mít víru?

Proč žil jsem?
Proč dýchaám,
Proč už nejsem?
Proč smutný bývám?

Proč už není radost?
Proč není,když byla?
Proč je už jen starost?
Proč není tu má síla?

Proč život nestojí za nic?
Proč mám umřít?a pro nic!
Proč láska už není?tam kde byla!
Proč už dávno ve mě není má víra?
Autor volatilis®, 17.12.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jednoduché otázky a tak složité odpvědi....
Je to moc hezky napsané, působí to na mé srdce.

17.08.2007 09:51:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí