Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ....

Černá a černěší býváš má noci,
ale jen s tebou mívám ten pocit.
Pocit, když objímá temnota,strach,
jako když nožem,bodne tě vrah.
Lásku pak necítíš,už tě nic nebolí,
navždy už zkončilo,to trpké období.

Černé a černější bývaj mé myšlenky,
jak víno červené,rozlité ze sklenky.
Myslím jen na to jako svobodá budu,
až z tohodle světa,za světlem půjdu.
Za černým andělem za jeho křídly,
okolo hlavy létaj mi víly.

Hlavně teď neřikej jak se ti stýská,
najednou byla jsem tobě tak blýzká??
Ted tu mé tělo jen bezvládně leží,
a čas..čas jen dál pomalu běží.
Oni mě vidějí a nemějí odvahy
aby mě zvedli z té špinavé podlahy..

Měli mě za blázna a ted to mají..
neví co je, když zlé sny se zdají.
Když všichny skrz prsty se dívaj,
a ráno jako by nic,rohlík s medem snídaj.
Nevidí smutek můj,dívaj se na sebe..
Jen si počkejte..až bůh vás sem neveme...
Autor BlackAngel, 19.12.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt dobré, moc se mi to líbí...těším se na další díla

21.12.2006 21:24:00 | fuu

moc se ti to povedlo...piš dál:)

21.12.2006 10:04:00 | Nicegirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí