Trest pro vlka

Trest pro vlka

Anotace: -

Dnes, jako každý den po setmění

Já budím se, vstávám, ač bych měl spát

V útrobách cítím, jak pne se mi trní

V mysli zlé tóny mi začaly hrát

Palivo vysává zběsilé srdce

I z nejtenčích žil a chystá se bít

V spáry a kladiva mění se ruce

Proč krev jen cítit? Já ji chci pít!

V posledních zběsilých záchvatech křečí

Ďábel s tou prací hotov už jest

Proč jenom ta malá coura tak ječí

Za její zločin teď přichází trest

Za to, že dýchala; za to, že snila

Za to, že Bůh jí dal rozum a cit

Tím, že myslela, se provinila

Vlk mezi ovcemi nemůže žít

V tom hrobě, který si zaplatila

Tam o svém ráji může si snít

Do toho stáda se nehodila

Je stále naživu, však nemůže žít
Autor Oxík, 18.11.2011
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Laven De Brig, Sýkorka07, Tanecnice, Liška76
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepřipadá mi to tak smutné. Spíš je to o tom, že ji to vysvobodí. Ale ona to bere jinak. Je to moc povedené.

07.08.2014 14:48:23 | Laven De Brig

Děkuji :) Jsem rád, že se líbí :)

07.08.2014 14:51:14 | Oxík

Nenì vůbec zač

07.08.2014 14:53:11 | Laven De Brig

Líbí se mi:)

19.11.2011 11:36:23 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí