Vzestup na dno

Vzestup na dno

Anotace: ...

Uprostřed širého moře,
v bouři a vlnobití,
klesám dolů po vodní hoře,
klesá mé bytí.

Pomaličku padám ke dnu
jak sněhová vločka,
sám sebe už neuzvednu,
už zavírám očka.

Pod tichou hladinou
prostupuje mě mír,
má smrt je mou vinou,
je mi lépe, než když jsem žil.

Volně a zlehka dopadám
na písek zlatavý,
pomalu jak kytka uvadám,
pro život nepravý.

Všechno zlo, co bylo, pominulo,
konečně pryč od stínů.
Jen štěstí se mi rozvinulo
v nádhernou podmořskou květinu.
Autor Žiťa, 21.12.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý...

21.12.2006 15:06:00 | Solitary Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí