Anděli!

Anděli!

Anotace: ...

Ďáblův horký dech
ulpívá ti na křídlech
a Tvůj tichý sten
protíná noc i den,
ubohý anděli!

Spálené Tvé peří
leží u mých dveří,
je jak sníh od sazí,
bahno na dně oázy,
chudáku anděli!

Brzy jej vítr rozpráší,
po krajině, po naší,
jak z urny popel mrtvého,
vstoupíš zas do panství, do svého,
bloudící anděli!
Autor Žiťa, 21.12.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Povedená!

21.12.2006 21:00:00 | MishaX

Andílky já ráda... ;-)

21.12.2006 20:42:00 | Ithaka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí