Epitaf

Epitaf

Anotace: Název mluví za vše.

V mlze dobře skrytý
Na něm písmena malá
Nápis zpola smytý
Co ruka s láskou psala

Písmena celá zkroucená
Jako malé lidské žití
Před ní dívka zhroucená
V ruce barevné kvítí

Na náhrobku nápis skromný:

Zde ten kdo život miloval
A svět nenáviděl leží
Ten,kdo jediný svědomí spytoval
Dojde míru jen stěží...
Autor MRAKOMOR, 21.12.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi si tam domýšlím něco jiného, ale...pěkné.-)

03.09.2007 13:20:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí