Já chci jenom...

Já chci jenom...

Anotace: Smutný :(

Já chci jenom umřít
zbavit se všeho
ne v tomhle světě bdít
ve světě kde je přeplněno
a já už nechci
nechci být pronásledována
plakat do noci

Stejně nikdo nevyslyší
tu prosbu naléhavou
krev která teče z očí
jen kapičku malou

Chvilku klidu jak na hřbitově
chci mít i doma
usadit se pohodlně
aby přikryla mě hlína
a pak mé srdce oživne
bude jako kámen chladné
a přesto bude cítit
bude cítit víc než dřív
silněji smrt milovat
a lásku krýt

Jen tohle jedno přání
až konečně se splní
už nic mi nebrání
spokojeně odejít.
Autor mattoni.uz.neni, 23.12.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bože cítím se mnohdy stejně - nepochopená, nevyslyšená, jakobych nesla celý svět jen na svých ramenou... Já tě chápu, a bude-li ti někdy těžko tak se ozvi... já tě ráda vyslechnu a jistě ti bude líp

26.12.2006 16:31:00 | Janika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí