Silvestrovská

Silvestrovská

Anotace: Silvestr jsem trávila sama a bez nadšení. Zkoušku z chemie jsem udělala na první pokus...

Dnes slavit budem já a sklenička,
zas zůstala tu sama Lenička,
že přátel pár už vlastní program má,
zůstanu doma, sklenička a já...

Učení chemie co zanedbala jsem,
i ve snech vidím faux pas s Šucmanem,
je mi to ale jedno nějak moc,
mám větší problém, prosím o pomoc...

Ne jen tak někoho, já život prosím jen,
ať dodá sílu jít tím příběhem,
ať obnoví se ve mě všechny síly,
získané pusou pro štěstí od jedné víly...

Sklenka má dno a já spatřím ho dnes,
skryj se má bolesti a nikdy nevylez,
až skončím s učením pro dnešní den,
chci z tebe pít a pak už spát jen.
Autor genca, 31.12.2011
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí