na autobusáku

na autobusáku

Anotace: ,,,

seš daleko.
na mapě je to jen kousek mezi prsty
stačí posunout palcem a sem u tebe


stojím opřenej o chladnou zeď
pod obloukem z plechu
pod střechou autobusáku
a dívám se jak lampy měněj barvu
když padá sníh
( víš ten co vypadá jak peří )
mokrý vlasy ti lepěj prameny po čele
stojíš v černym kabátu, omotaná barevnou šálou
držíš v ní teplo utažený krásnym uzlem
ta moje drží krk jak oprátka,
kterou pomalu utahujou ty hodiny,
co tady každou minutu odcvaknou

dívám se jak do tvejch pih na tvářích
( co sou v zimě vždycky menší )
sedaj si vločky
ty máš zas ten úsměv, co umíš jen ty a malý děti
a vím že něco provedeš, vidím ti to na očích

otíráš oči a shrnuješ vlasy z čela

ještě cejtim ty horký rty
mokrý tváře a mrtvej sníh z tvejch vlasů


seš daleko
usínam nad atlasem s prstem na Berlíně
Autor kulishak, 29.12.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt se ti to povedlo. je videt ze to psal chlap :D:D ....zamilovanej chlap jako jsem ja

29.12.2006 22:21:00 | March

Ta mě spolkla :-) ta básnička...jak zvědavá ženská jsem nakukovala a viděla...bezva film ;-) romantickej :-)))
Hezkýýýý...moc hezký :-)

29.12.2006 18:15:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí