Smrt

Smrt

Anotace: 28.12.2006 přejel nějakej hajzl jednu stejně starou holčinu a ujel.Ta holka nepřežila,přesto že jí hodinu oživovali.tohle je básnička jen a jen pro ní!!

Kráčíš přes silnici,
Tou alejí smoku,
V tu stroj běsnící
Odráží se ti v oku.

Prudká rána,
Co nikdy se nezhojí,
A smrt,ta dáma,
Jen funus sestrojí.

Maličká duše,
K nebi stoupá,
Zdalipak může
Žít ta dívka skoupá?

Modré světlo,
A spousta slz,
Nastává peklo,
Bojovat zkus.

Vzdáváš ten zápas,
A není to předčasné.
Před chvílí žilas.
Teď světlo uhasne.

Ulehlas na polštář,
Zavřelas oči,
Do snů ses propadla
A život skončil.

Beze slov útěchy,
Kráčíš dál osudem,
Jen divné předtuchy,
Pereš se se studem.

Modré oči,
Už světlo světa nespatří,
Všechno teď končí,
Raz,dva,tři….
Autor Sana.sorrow, 30.12.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o Kačence... jak moc nám tu všem chybí,ani si nikdo nedokáže představit její andělskou duši a člověka... :'( chybí nám tu moc.. milujem tě navždy...Sančo děkujem za nádherný verše...

11.09.2008 16:25:00 | VeRoNiCoO

je to fakt dobrý..
atmosféra je vystižena víc než jasně..

30.12.2006 15:47:00 | frida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí