Úzkost

Úzkost

Anotace: Název mluví za vše

Sbírka: Bezejmenná samota

Uzamčený vlastním zámkem
Bez schopnosti odemknout
Loď poháněná jen vánkem
Nemůže se z místa hnout

Sklíčený, snad vlastním stínem
Nad svým hrobem pokleká
Probodaný černým splýnem
Duše jeho - prokletá

S hrůzou hledí tvář vstříc smrti
Světlo nikde nevidí
Uzkost její srdce drtí
Mysl - mrtvým závidí
Autor Marek Veverka, 31.12.2006
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Anejet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí