Bludný kruh

Bludný kruh

Anotace: Moje pocity...

Točím se v bludném kruhu
a nemohu z něj vystoupit.
Čeho se dotknu
svji podobu změní -
okolo jen led a kámen,
slzy zahalují smích.
Chci odložit meče k zemi,
aby neranily city mé.
Ne! Nechci ranit
city tvoje, tvé. City vaše.
Ať sama padnu na bojiště.
Okolo jen bodláčí a trní!
Chci konečně růže vidět kvést!
Autor kookky, 01.01.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí