Voják

Voják

Anotace: ...

Už jen vzpomínám
A v dlani tvou známku
Pevně svírám

Byl chlad,padal sníh
Polibek na rozloučení
A pak jen:Musím jít

Stála jsem tam ani nevím
Kde,byla zima,vítr foukal
A já stále...
Čekala Tě!

Pak černý šál dovál k mým nohám
A já věděla hned,že jsi k zemi
Padl teď.

Co zbylo mi?Tvé číslo vyryto na
Plechové tabuli.

Kde jsi?
Kde najít tě mám?
Proč válka rozdělila
Nás?

Hrdost teď já v sobě mám
Že jsi byl vojákem a za
Mír obětoval Nás...Dva!
Autor Kett, 22.02.2005
Přečteno 755x
Tipy 1
Poslední tipující: Koala
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Tohle fakt bejvalo a zase je dost hrozný.
Dobře vyjádřený od Tebe..

19.09.2023 19:33:08 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí