Prázdný pokoj

Prázdný pokoj

Anotace: Blbá nálada

Prázdný pokoj a já v něm,
proč jen chci to říci všem?
Tu strašnou pravdu co tak bolí,
proč tak sám jsem na cokoli...
Na všechno co mě tak týrá,
mně nepomůže žádná víra.

Vždyť já nevěřím už ani lásce,
při ní je toho tolik v sázce.
To co bylo, dávno není
zbývá mi už snad jen snění?

Sen to je jen pouhý klam,
ráno se probudíš a ona není tam.
Čirá slza ríká všem:
Je jen prázdný pokoj a já v něm...
Autor Nazgulll, 05.01.2007
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí