Nikdy se nevzdávej

Nikdy se nevzdávej

Anotace: -

Život je boj, jenom nám staví překážky, snažíš se mu utéct, nebaví tě ty věčný porážky,
Nikdy se nevzdávej a hlavně pro něco žij!, Bolesti se nepoddávej, příteli či lásce vždy záda kryj..
Každý jednou zažije krizi, která ho položí, důležité je ji ustát a nepadnout na zem jako sráč, nesmíš se nikdy v životě vzdát, Uvidíš pak i v tobě probudí se ten rváč, ten se jen tak nedá a postaví se všemu, i za cenu svého života neboj se a svou šanci dej mu!
Potupou není přijmout ránu a zůstat na dně, potupou je už se znovu nepostavit, ja vím říká se to velmi snadně..
Život nás jen zkouší, je jen na nás jak to špatné ustojíme, důležité je mít všechny čtyři pohromadě, my se přeci nebojíme!
Uvidíš jednou přijdou lepší dny, a i ty si splníš svoje sny,
Říkáš si a kdy to bude? Mám už toho všeho plný zuby!
co když umřu co tu po mně zbude? Jsem ztracený tak kam a vlastně kudy?
Znám ten pocit, už jsem to chtěl taky skončit..ale neudělal jsem to, a proč? Uvědomil jsem si, že se se životem ještě nechci loučit!Toť vše nyní list otoč,
Víš naděje vždy umírá naposledy, to proto se nikdy nevzdávej,a hlavně se i v těch nejtěžších chvílích ovládej, Teď je to jen na tobě jak silný budeš, žij život drsňáka, už se z něj vlastně klubeš, V téhle době to vlastně ani jinak nejde, musíš být tvrdý až se staneš vyrovnaným, uvidíš budeš na sebe hrdý!
Nikdy se nevzdávej a hodnoty jako je láska vždy oddaně uznávej!!

Autor pitron, 08.02.2012
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí