Groteska

Groteska

Anotace: ?.?

Je mi fajn,
je mi skvěle?
Tak, co se to semnou,
sakra děje?

Je mi fajn,
je mi skvěle?
Je mi tak blivno,
tak nedospěle.

Je mi fajn,
je mi skvěle,
Tak proč sakra sebe vnímám,
tak posmutněle?

Je mi fajn,
je mi hezky?
Opuchlá víčka,
život jak z grotesky.
Autor Satha, 11.02.2012
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: Bernadette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí