Pij...

Pij...

Anotace: Pij a trp, ožer a mlč, a sténej v tichosti v širém zapomnění...

Sbírka: Mé stavy

Ožer se na plech
abys už nikdy nechtěl křídla,
ale sebrat když je nemáš?
Do dokonalosti daleko takže ani tu svatozář...

Nalej se a trp,
a mrmlej a skuč
jak divé zvíře
radši zalez a zhyň v díře...

Chlastej a mlč
v tichosti prožívej svoje muka,
i když nevíš za co srazila tě
ta Všemohoucí ruka...

Tak pij a nemel pořád
ty stejný věci dokolečka dokola
koho to myslíš zajímá?
že pre Teba tu žiadná nebola?
Autor Redingar, 12.02.2012
Přečteno 513x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí